fredag 4. desember 2009

Her er den nye vinen - her i husetDenne vanvittig gode vinen har løftet min ide om ost og vin til en helt ny dimensjon. Jeg vil dele den med ALLE! Løp og kjøp, og ha noen deilige oster til. Himmelsk! Takk Maria, kusine Fionas venninne!!! Og en ting til Maria; jeg hadde egentlig stopppet med å kjøpe franske viner etter den prøvesprenginga for 10-15 år siden, men denne vinen har igjen forsonet meg med Frankrike og det var vel i grunnen på tide!
Denne layouten har jeg laget til ScrappeHusets Shabby Chic utfordring. Jeg ble av flere grunner veldig fornøyd da jeg fant igjen noen resterark fra et kurs jeg var på med Gudrunn for kanskje halvannet år siden. Selfølgelig fordi Gudrun har laget arkene og 3ndy papir er ukans sponsor på ScrappeHuset, men allemest fordi jeg synes de passer utrolig godt til den Franske Shaby Chic - slott på landet - stilen jeg ville ha til dette still-lebenet. Her er gamle duker og blått porselen, hvite gamle blonder og en Fugl fra Chatter Box. Kos dere da!!!

3 kommentarer:

 1. Så flott denne ble Ellen!! Herlig!! Takk for vintipset:)

  Håper du får noen flotte desemberdager:)

  SvarSlett
 2. Så flott!!!
  Hørtes veldig spennende ut med den vinen, og papirvalget ble jo knall!
  Takk for at du er med på leken!!

  SvarSlett
 3. Her var det mange fine scrapbilder:)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!