søndag 17. januar 2010

Du og jeg sammen


Inspirert av Kalenderpikene blir det her et bikinibilde. Trodde aldri jeg skulle legge ut bilde av meg selv i bikini på Internett, men plutselig kjente jeg at flaten heller. Etter å ha dyrket sjenanse og forfengelighet i årtier er det på tide gi litt blaffen nå i mitt 43 år. Her er det nyeste kjærestebildet av Thomas og meg tatt av Anton på Fuerteventura 30.12.09.

Layouten er laget til Gode Minners Design Team. Utfordringen er Valentine og at vi skulle bruke tre forskjellige QuicKutz på samme layout. Jeg har brukt bokstavene DIESEL og CHEMISTER og swirlen FLOURISH til Revolution. "Blomstene" har jeg laget selv av knapper fra Making Memories og diverse papir. Alle papir er fra Basic Grey, bokstaver fra American Crafts, glimmermistene er Tattered Angels SWEET PEA og VINTAGE PINK, annen pynt fra Imaginise.

5 kommentarer:

 1. Denne var skikkelig Valentine:D Likte veldig godt de flotte blomstene. Og du.....flott bikini bilde;)

  SvarSlett
 2. Åh, denne var rålekker! (og med tanke på det du sier så er det kanskje likedan for ungene å bli outa hele tiden? Mine protesterer i alle fall voldsomt - stadig vekk :/

  SvarSlett
 3. (PS - som kommentar til din kommentar på bloggen min: Jeg kan ikke fordra meg selv på bilde, og liker overhode ikke å lage LOer om meg selv - men jeg hele tiden outer ungene (dvs "røper dem" = lager Loer om alt mulig som ungene sier og gjør) - ungene mine protesterer mot at jeg tar bilde av dem, og de vil i alle fall ikke på internett. Det jeg mente var at hvis de føler det like ukonfortabelst som du muligens gjorde da du lurte på den bikini-LOen, vel jeg gir ikke ugene mine noe valg, kanskje jeg skulle begynne med det - men da hadde det bare blitt bensinpumper og blomster igjen å scrappe, og hva er gleden med det? Uff, den LOen din fikk meg til å tenke, that's all...)

  SvarSlett
 4. Herlig bilde av deg! Og mannen. Det kryr av bikinidamer på nettet, so don`t you worry! Kommer det LOer med deg naken, derimot...
  Likte godt oppsettet på denne her, med masse ark og farger nederst, og luftig øverst. Kul!

  SvarSlett
 5. Å du utålmodige sjel ;P Denne er til deg, takk for inspirasjon :)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!