torsdag 25. februar 2010

FOTOWORKSHOPNå blir det spennende her altså! Jeg har vært på hytta med barna, to venninner og deres barn, eller Antons venninner og deres mammaer. For det er takket være barna våre vi ble kjent for åtte år siden. Mammaen Sissel har med velvillighet av en annen verden øst av sine fotokunnskaper, så NÅ altså blir det spennende her. Takk skal du så inderlig ha for morsomme utfordringer på lys, portrett, uskarp bakgrunn, skarpe og uskarpe bilder, snø, plassering, gyldent snitt, og bevegelse. Jeg kjenner det blir enda morsomere å ta bilder nå, og gjelder meg til å kikke nærmere på bildene vi har tatt i vinterferien, som har bestått av; ny kanonbra DO, skigåing, WALDEMARS skigåing, middager, matpakker, to bursdager, store eller små vinglass, sjokolade, fingerhekling, barnas egenlagde natursti, kaker, fyring, vannbæring, Annika Bengtzon, Lisbeth Salander (som jeg gushelov fikk prakka på Gry) og "Jeg kunne gått hele veien hjem i blinde", kjetting, gittarspæll, og bittelittegran skoleprat for tre lærerinner.

1 kommentar:

  1. He he, hva er det med lærere og gitarspelling, egentlig? Dere sang vel kjærlighetsvisa av Halvdan Sivertsen, kan jeg tenke meg...
    Spennende å få litt foto-input, ved å blogge ser man jo massevis av flotte bilder, får idèer til vinklinger. Men lys og sånn er jeg dårlig på.
    Ser ut som om dere har hatt en flott hyttetur - neste gang får jeg stå ved veien og vinke;)

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!