lørdag 23. oktober 2010

Blomster og blonder og {MEG?}

I siste liten kastet jeg meg på Francielles kortkurs på CASAtreffet. Jeg synes hun gjør fine ting. Og hun gjør ting jeg ikke skjønner noe av. Og så har jeg jo noen blonder og noen blomster og noen ark liggende som jeg har hatt lenge, og som jeg ikke tenker at jeg noen gang kommer til å få bruk for. Så derfor. Herlig symaskin og herlig dame. Lure tips. To kort. Nå er jeg noen tips klokere og jeg har faktisk lagd noen egne kort av ting jeg har hatt liggende. Disse kortene er Franciellekortene. Og jeg takker. For hvordan man limer en sånn masse greier det er jo halve jobben. Så var det tapen, og limet, hvilket var det igjen????

Et annet herlig tips jeg fant ut av på CASAtreffet var på symaskinen til Lene Naboen. Gjennomsiktig undertråd! Utrolig lurt så slipper man å skifte og spole undertråden hele tiden. Litt greiere å ta frem symaskinen da!

3 kommentarer:

 1. Har du laget dem?!? Det ville jeg aldri ha gjetta!

  SvarSlett
 2. Disse ble jo bare vakre, delikate, nydelige, tøffe og littegranne sarte..så tror absolutt at det ligger en noe mer "romantisk kortside" gjem thos deg Ellen:) Lo'en under her var driii...kul, og så utrolig amnge flotte detaljer:)

  Ønsker deg en kreativ og koselig dag.
  Klem, Ellen

  SvarSlett
 3. Jøss.

  Dette var helt annerledes enn alt annet jeg har sett, enten det er dine eller andre sine kort.

  Fantastisk flott.

  Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!