onsdag 24. november 2010

{SELVHJELP} volume 7 FREMOVERMELDINGER


Oppmuntrende kommentarer, og ikke minst "Godt å kjenne at man ikke er alene" - meldinger er virkelig så bra for meg. Jeg har fått noen her, noen "live"og noen på Facebook. Dere er så skjønne, tusen, tusen hjertelig takk! Så jeg blogger videre. Det er nok den skumleste blogposten jeg har gjort denne her min første i kapitlet {SELVHJELP}. Så vil jeg gjerne dele med dere begrepet FREMOVERMELDINGER. Jeg lærte det på Høyskolen i Vestfold i fjor. Vi var på kurs om den nye vurderingsforskriften i skolen. Underveisvurderinger. Forelseren poengterte at det å gi TILBAKEmeldinger egentlig handler om å vurdere det som har vært. Det er jo nødvendig, men vi skal sørge for at den vurderingen bringer barna fremover. Så FREMOVERMELDINGER, velkommen!

1 kommentar:

  1. Flott innlegg. Det skal bli spennende å følge med videre.

    Takk for forslag til fargekombinasjon, men det er litt vanskelig å velge de rette grønnfargene, for de har så ulike navn både i hobbybøker og annet. Hvis du har et bilde du kan sende over, så hadde det vært helt supert.

    Klem

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!