torsdag 2. desember 2010

{SELVHJELP} volume 14 EN BRA FEILTAGELSE

Jeg synes jeg har snakket meg igjennom min jobb og mitt familieliv og jeg føler ikke at det så mye mer å snakke om. Allikevel er jeg helt tom for energi. Så jeg tenkte akupunktur. Har vært hos Rosenterapaut og fotsone, og det hjalp, en stund. Føler jeg må ha noe som hjelper på sikt. Så kanskje noen nåler kunne skru opp energien min tenkte jeg. Så jeg spurte på Facebook om tips om akupunktører. Den jeg valgte er kiropraktor som også bruker nåler. Han spurte meg hvor jeg hadde vondt, nakke, rygg, hodet? Jeg har ikke vondt noe sted. Så jeg sa at mitt problem er lite energi og mye stress, og at jeg trodde at jeg kanskje hadde kommet feil. Han sa, det ser jeg på deg, du er jo helt skjev. Det blir ikke noe sirkulasjon i kroppen når bekkenet er skjevt, da får man ikke energi og oksygen rundt i kroppen. Han satte noen nåler i ørene så jeg skulle slappe av. Så litt strekk og bøy og jeg reiste meg opp. Det var som om overkroppen svevde over resten av kroppen.

1 kommentar:

  1. Merkelig hvordan ting henger sammen i den fantastiske mekanismen av en kropp vi har. Deilig når ting funker. Jeg får også akupunktur, sammen med fysioterapi og ostepati:)

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!