mandag 13. desember 2010

{SELVHJELP} volume 19 STAYCATION

En staycation for min kjære og meg, var mindt i blinken. Selv om det holder på å rakne helt for alt som skal ordnes på forhånd. Barnas pakkinger, en kake til julemarkedet, fiks og årn og koordinering av besteforeldre.

Sååååå. Toget til Oslo. SAS på Holbergs Plass. Pynte, pynte. Så YLAJALI. Syv retter med Vinmeny sammen med Thomas' kolleger og kjærester. Et fantastisk måltid. Så på Latter med Anne Cath. Hærland, Dagfinn Lyngbø og Are Kalvø. Latter og klapping, latter og klapping. De andre på byen, jeg hadde da brukt opp min energi, men slutten av en film, cola fra Minibaren og en deilig seng. Jeg var helt nullstillt. Og i går rolig, rolig dag. Thomas og jeg på Nobelutstilling på Fredssenteret. Toget igjen. Middag hos svigermor. Thank heaven!

Og denna kula her ja. Den blir nok en ensom svane/reinsdyr. Skal ikke lage meg mer stress enn nødvendig før jul. Men det var moro å lage den, så det kan godt hende jeg lager en annen senere.

1 kommentar:

  1. Aha! Dere har vært på staycation? Kult! Og sikkert godt for kropp og sjel!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!