søndag 1. januar 2012

LINDA 64 GRATULERER!!!

Du vant RAKen min, The Conscious Parent!

Til deg og alle andre som titter innom 1. nyttårsdag - eller senere: Håper du hadde en finfin aften på årets siste dag. At formen i dag er etter forholdene bra. At du startet og ikke avsluttet aftenen med bobler, og at du ser lyst på det nye året. Nytt håp i et nytt år. Det er kanskje en dag som alle andre, men jeg liker godt milepæler - som denne første dagen i et nytt år.

For meg skjer det to ting i dette vårsemestret som er nye for meg, og av betydning. Det ene er at jeg skal studere. 15 studiepoeng på høyskolen i Vestfold, Bakkenteigen. Det andre er av hobbyart. Som går litt over i jobb, men som likevel ikke er jobb. Jeg skal la denne halvkvedede visen bli tydelig ved en senere anledning, elller to. Her er det tredje og siste innlegg med gode ønsker for 2012:

Jeg vil benytte anledningen til å si velkommen til nye lesere, det har vært flere i det siste, og det er en fryd! Takk for alle koselige kommentarer her, på Facebook, og i virkeligheten!

Jeg skal gjerne innrømme at det er hyggelig å VITE at noe leser. Innimellom er det som jeg får litt sjokk av det. Og så kommer jeg på: Ja men det sa hun da jeg traff henne for et år siden også. Hun har vært innom og lest alt jeg har skrevet, og jeg har ikke ant det, TAKK!

Et herlig fredfullt og frydefullt nytt år til dere alle!


Ellen

10 kommentarer:

 1. Hei Ellen,

  titter innom for å ønske deg et riktig godt nytt år :) Må 2012 bli et fantastisk år.

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til damen! :)

  Klem fra Trollkjerringa :)

  SvarSlett
 3. Alt godt for 2012☆
  klem klem!

  SvarSlett
 4. godt nyttår til deg og! :D

  SvarSlett
 5. Godt nytt år Ellen og lykke til med studier og nye utfordringer :)))

  SvarSlett
 6. Godt nyttår og lykke til med studier.

  SvarSlett
 7. Godt nytt år, Ellen. Jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg her i bloggsfærene. Du la igjen så utrolig fin kommentar her om dagen. Jeg satte stor pris på det. Det er gjensidig:)

  Gleder meg til å følge deg videre i 2012!

  Karianne

  SvarSlett
 8. Godt nyttår Ellen og nå ble jeg veldig overrasket... Vant jeg virkelig... så gøy da....
  Elsker å lese blogginnleggene dine, men det vet du jo allerede ;-) men en god ting kan ikke sies for ofte.
  Så gøy at du skal starte på skolen igjen. Det kan anbefales på det sterkeste. Og så er jeg jo veldig spent på hobby/jobb greia.... Skal iallefall følge med her ser jeg.... Ønsker deg en flott dag og så sender jeg deg adressen min... Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!