lørdag 8. januar 2011

{SELVHJELP} volume 26 MAT som medisin


Når man er på underskudd av krefter er mat noe man ikke orker å legge mye energi i. Og det er dumt, for er det noe man trenger når man er på lavenergi så er det skikkelig mat. De siste årene har det blitt slapt med innovative kjøkkenløsninger. Og jeg som er så glad i sunn mat, og å lage mat! For lite grønnsaker, bønner og annet viktig. Hjemmebakt brød er svært enkelt når man har en sånn bakemaskin. Den ønsket JEG OSS til jul i fjor - og vi fikk det. Siden i sommer har den bare stått der. Hjemmebakt brød er sunt, billig og nydelig. Deilig å stå opp til. Jeg har bakt to denne uken. HVERDAGSGLEDE!

3 kommentarer:

 1. Så flink du har vert :)

  SvarSlett
 2. Åh, ja det er jo SÅ godt med hjembakt brød.. Og SÅ mye billigere..
  Har selv begynt å bake brød for et par mnd siden, nam nam! :)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. mmmmm nå ble jeg sulten altså.... Har også slik brødbakemaskin, men har mistet oppskriften:( så nå brukes den bare til å lage pizza deig i.... Men jeg har planer om å lage noen rugbrød snart, håper bare ikke det blir med tanken....

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!