mandag 10. januar 2011

Å SLUTTE MED SMOKK

En smokk må jo sluttes med. Og tannlegen foreslo at Waldemar kunne gi sutten sin til julenissen. Waldemar var innstilt på det, men mammaen - jeg da - følte at det var litt urettferdig at Waldemar var den eneste som skulle måtte gi noe til nissen for å få gaver, og at han etter å ha fått noe skulle legge seg uten sin kjære sutt. Så jeg tenkte, og tenkte. Da jeg så Ninas julestrømper - så kom en ny ide. Jeg kontaktet Nina, strømpa kom i posten, og lille julaften la Waldemar smokkene sine i strømpa før han la seg. Da han våknet julaften morgen så lå gaven han hadde ønsket seg aller mest i strømpa. En prinsesseseng var det han ønsket seg. Det han fikk var en rosa baldakin til å ha over senga si. Og han ble glad for den! 99 kroner på Kid interiør = LYKKE. Nå er han stor gutt og bruker ikke smokk lenger, bare prinsesseseng! På bildet har han lagt smokkene i strømpa, så smilet er LITT påklistret. Og ja, helt riktig, han har Hello Kitty nattkjole!

4 kommentarer:

 1. Der var både strømpe, gutt og gave ;). Og ingen smokk ;). Så bra det gikk bra!

  SvarSlett
 2. Ha ha, herlig! Synes det er kult at du lar ham få prinsesseseng og Hello Kitty klær - mange hadde nok blankt nekta det...
  Lur metode å bli kvitt smokken!

  SvarSlett
 3. Herlig:D flink gutt kan du hilse og si;) Her har de et "tutte tre" utenfor helsestasjonen, men det kom etter at våre sluttet med tutt så vi tok nisse-varianten.

  SvarSlett
 4. Waldemar er den kuleste gutten i barnehagen! Å han har alt funnet sin stil. Han er skikkelig god der han kommer i rååååsa crocs og Kitty effekter ;-)
  Utrolig smart å legge smokken i julestrømpa!! Å takk for tips. Bare litt trist at Helma må vente et år til hehe! Var hos tannlegen uken som var, å hun hadde visst et såkalt åpent bitt. Så nå må vi ta smokken om natten også, å det blir nok lite populært!

  Godt nytt år forresten :-) Hils skjønnasene dine!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!