mandag 14. februar 2011

GOD DAG - I KJÆRLIGHETENS NAVN!


Mine amerikanske kolleger er opptatt av å formidle til skeptikerne at Valentin er fra foreldre til barn og barn til foreldre såvel som mellom kjærester. Jeg var i Kairo en Valentindag og da kom barna hjem fra skolen med Valentinkort til foreldrene. Jeg synes Valentin er koselig, og det er nok fordi min kjære også synes det. Han er en sånn som aldri kommer med overraskelsesgaver, men merkedagene følger han til punkt og prikke. Er du Valentinfan eller skeptiker? Uansett, ha en god dag i kjærlighetens navn, med denne installasjonen min mann laget til meg før jeg sto opp. Her slår kunstneren Thomas til. Jeg må kanskje si den selvundertrykte kunstneren Thomas, for han driver jo nesten aldri med det lenger. Han har en venn som sier strengt til meg at jeg må få Thomas til å male igjen. Ikke så lett, men en dag kommer vel, med litt mer overskudd for ham også. Han lille (Waldemar 3.5) har hvisket til meg: "Mamma, pappa og jeg har kjøpt en ring til deg!", i et par dager nå. Skal se om jeg ikke får til et bilde av den senere. Veldig kul, resirkulert rød knapp! Happy Valentine alle!

3 kommentarer:

 1. Wow! Kreativ mann! Kul hjerte - trodde først det var lite, men så på jeg eplekutteren...
  Vi feirer vel ikke akkuarat valentinsdagen, men tipper at den blir mer og mer vanlig her i Norge ettersom årene går.

  SvarSlett
 2. Så kreativt og flott:))
  *Klem*

  SvarSlett
 3. Vi har pyntet bordet med rød duk og har brukt sjokoladehjerter som pynt. Til middag hadde vi brennende kjærlighet og til dessert skulle vi hatt gelehjerte. Før det stivnet og ble til hjerte fikk jeg alt utover gulvet - minstemann skulle bare se på den... God valentinsdag til deg og dine.

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!