torsdag 24. mars 2011

Skissedilla # 104 og takk og pris for nye briller til ungen min!

Halloween 2010, og Anton ville være Harry Potter. Han hadde nettopp fått nye briller og dermed et selvskrevent Harrykort på hånda! Og takk og pris for nye briller, oppgradert med en hel grad fra +4.5 til + 5.5. Og jeg har noe å si om dette: Har du en unge med synsproblemer så dobbeltsjekk med en annen øyelege. Særlig i forhold til skolestart. Jeg har stolt blindt på den øyelegen han har vært hos. Det skulle jeg aldri ha gjort. Anton var fire år første gang jeg forsto at han kunne lese. Da leste han POLITI i messingskilt på Politihuset i Tønsberg. Han sa " Mamma hvorfor står det POLITI der, det er jo ikke noe Politi her". Og dermed forsto jeg at han leste, for det er ikke en sånn Politilogo. MEN: Fordi han har sett så dårlig og ikke hatt riktige briller har det vært veldig vanskelig for ham å lese det man leser på skolen. POLITIskiltet er ti meter opp på veggen, ikke rart han leste, langsynt som han er. Jeg MASTE meg til en kontroll på sykehuset etter å ha hørt om andre som har hatt dårlig erfaring med samme øyelege. Der fikk jeg vite at de fullkorrigerer alltid barnas syn, og SÆRLIG rundt skolestart! Har ikke lyst til å legge ut noen med navn her, men om du er i tvil for din egen del, send meg en mail så får du svar. God dag, med det synet og de brillene vi har, og kanskje en second opinion hos øyelege/ortoptist!

5 kommentarer:

 1. Oi.. Jammen godt du er sta Ellen :P Bra at dere fant ut av det nå da.. SÅ slipper han og bli plaga av feil briller osv :/ <3

  SvarSlett
 2. Flotte bilder, og en kul dokumentasjon. Elsker temaet! Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 3. Ellen, du er alltid like sprek i farger og scrappestil! Kule bilder, tøffe farger og liker teksten du har skrevet:-) Jeg er i ferd med å introduseres for Harry Potters verden, og det ser ut til at jeg har litt i vente:-)

  SvarSlett
 4. Kul LO & bra look alike;O)

  SvarSlett
 5. Herlig hi hi. Digger den "snudde" t`en:D

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!