tirsdag 26. april 2011

Colourful Designs #8 TIME

Da jeg fant disse bildene følte jeg veldig at tiden flyr! Og at jeg har forandret meg. Dette er den siste layouten på Celine Navarros Work Shop. Den alle siste "Classen" er et minialbum som jeg har funnet frem ting til.....Så hva var utfordringen denne gangen? Kanskje ikke så vanskelig å se? Har fått brukt et ark fra Making Memories som jeg liker godt, men ikke har funet bruk for tidligere, og så har jeg brukt tre elementer fra den spennende pakken jeg fikk i posten for en liten stund siden. Fra den avslørte hemmelige vennen! Mye av det som ligger i den pakken har jeg lagt frem til minialbumet også!!!3 kommentarer:

  1. Ja, man forandrer seg. Til det bedre, ikke sant?;) Her styrer vi med rydding, vi legger ut huset for salg nå sånn at vi vet hva vi har å rutte med. Forhåpentligvis får vi solgt raskt, og da får vi leite etter et lite krypinn fra mot jul...

    SvarSlett
  2. Nydelig du da! Herlig LO og herlige farger!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!