tirsdag 7. juni 2011

EN BITTE LITEN ÆRA ER OVER


Disse skoene har vært Waldemars lykke. Han så de med en gang da vi skulle kjøpe innesko til barnehagen i fjor høst. Ingen andre sko i butikken kunne måle seg med disse lekre ballerinaene med hjerter. De er velbrukte nå, strikken på den ene røyk ved juletider, men Waldemar har vært strålende fornøyd og stolt av dem hele tiden. Så i forrige uke skulle vi kjøpe sommersko. Da la han sin elsk på noen blårutete med kul skrift. En bitteliten æra er over i vår familie. Det er slutt på de rosa skoene. Og alle som hviskende og lett fnisende kommenterer dem. Men skjørt bruker han fremdeles. For som han sier: Gutter bruker ikke kjole, men Pappa og jeg bruker skjørt! Får vel legge ut et bilde av faren snart. I skjørt.

6 kommentarer:

 1. Søt, søtere, søtest! Min minste ville ikke engang ha på ny T-skjorte fordi det var en ROSA elefant på.

  SvarSlett
 2. Han høyrest ut som ein artig, liten skrue han Waldemar:)) Har smugtitta på bloggen din, Ellen og den er berre kjempekoselig:)) Stå på!!

  SvarSlett
 3. Så søt han er :D Rosa sko og skjørt ♥ Ja, det hadde vert genialt :D

  SvarSlett
 4. Så den rosa perioden er over?
  Spennende hvis du plutselig får mange lesere nå da - jeg har ikke gjort noe!:)

  SvarSlett
 5. Nå fikk du meg til å smile. Du høres ut som en stø og flott mamma. Takk for nydelig innlegg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Susanne! Da jeg leste ditt innlegg, og mine egne på nytt da jeg skulle linke hos deg kom jeg på at jeg må blogge om da han skulle begynne på ballett:D

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!