mandag 19. september 2011

SELVHJELP # 32 BRABOKEN!

Dette minialbumet, eller boken som det jo egentlig er, er inspirert av en skisseutfordring hos Studio Calico. Det nesderste bildet viser blomster jeg har laget til boken, og en ide jeg synes var lur: Å sette restebokstaver som sentrum på en blomst! Jeg har laget en BRABOK. Det er et ledd i min selvhjelpsprosess. Etter råd fra Mia Törnblom har jeg gått igang med en slik bok, og nå trenger jeg snart en ny. Denne gangen blir den selvlaget. Braboken handler om å hver dag skrive ned tre ting som jeg har gjort som er BRA, tre ting jeg TAKKER for i livet mitt, og tre ting jeg trenger HJELP til. Anbefales til skakkjørte sjeler!!!

3 kommentarer:

 1. Dette høres ut som dette kommer til å bli en bra bok Ellen. Og med et kommende AJ-kurs er jeg sikker på at begge deler vil være til stor nytte i din selvhjelpsprosess.
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempefint album, og en veldig god idé!
  Men om jeg skulle gjort det så er jeg redd for at det hadde blitt veldig mye likt hver dag. Og det er vel ikke helt bra? Da blir det vel liksom litt bortkastet, eller..?
  Det er kanskje redselen for å ikke gjøre det godt nok som snakker her nå, men ja, jeg ser for meg at det ville blitt mye likt på takke og hjelpe -punktene..

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen ganger likt, men det bety jo ikke at det ikke er viktig. Bare at du må fokusere MYE på det!
   Selvfølelse nå boka koster 129 kr. Anbefaler! Det er så viktig å huske på det vi gjør bra. Det negative gjør oss syke!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!