fredag 23. desember 2011

ALT EN MAMMA BER OM TIL JUL - EGENTLIG

 • At alle i familien rydder hvert sitt fra gangen når de kommer hjem
 • At alle sjekker hva som skal vaskes eller kan brukes en dag til når klær tas av. OG velger å benytte seg av de akuelle av tre skittentøykurver hver kveld: En for hvite tekstiler, en for mørkt og en for midtimellom
 • At alle bretter det resterende tøyet og legger det i en bunke på badet

Den perfekte helårsgaven til meg!

Og så en ting til. Og den tingen har jeg kjøpt selv. Hvorpå jeg sa til mine barn: Kan dere tenke dere å gi meg denne til jul? Det syntes de var en helt strålende idé. De pakket den inn med liv og lyst, og Anton skrev lapp! Og HELT ærlig: Jeg gleder meg skikkelig til å pakke den opp!


Parisisan Chic - A Style Guide av Ines De La Fressange


Det er denne boka som er i pakken: Parisisan Chic - A Style Guide av Ines De La Fressange

Anbefalt av Selveste Mammadamen

Har du kjøpt noen godbiter til deg selv som ligger under treet fra Pus eller en annen luring?

God lillejulaften til deg!

Ellen

5 kommentarer:

 1. Oh, jeg kan skrive under på at jeg ønsker meg det samme som deg Ellen. At alle kan ta sin del. Det hadde vært toppen av lykke det!
  Men jeg har nok også noen luringer til meg selv i år :-)
  Denne: http://www.fineart.no/product/Jan_Olav_Forberg_-_Speiling/353379 og denne: http://www.fineart.no/product/Tor_Rafael_Raael_-_Velsignet_hus/355735 Får Linn av pus og hunder til jul :-)

  Ønsker deg og dene en riktig god juletid :-)

  SvarSlett
 2. Herlig! Selveste du liksom:)

  Kalenderen er trukket. Men den kan bestilles på Amazon.

  God lille julaften!

  SvarSlett
 3. Den boka har jeg også skaffet meg! Det var tidligere i høst,riktignok, og ikke som julegave, men jeg har fortsatt ikke lest hele, så jeg plukker den nok frem igjen i ferien. Når Glamourbibliotekaren også anbefalte den, måtte jeg sjekke den ut. Mange fine tips og tanker i den! Riktig god jul!

  SvarSlett
 4. Det var jammen meg flotte ønsker! Jeg ønsker meg akkurat det samme. :-)
  Vet du, jeg har helt glemt å handle noe til meg selv for å legge under treet. Men når sant skal sies så har jeg vært veldig flink til å handle til meg selv, smykker og sånt på julemarkeder i desember. Ha en flott julefeiring!

  SvarSlett
 5. Men Ellen - slik er det i kriker og kroker, i gang og på badet - for ikke å snakke om ungerommene og mitt egen soverom. Har du noen gang sett meg blogge så mye fra de rommene ;)? I år har jeg ikke ryddet sybordet i stua en gang - bare passet på å ikke få det med på bildene i går. Jeg har senket kravene så langt det nesten går ann - for å være forsvarlig i forhold til å være mamma - jeg gruer meg egentlig til hele dagen - for stress, MÅ-ting og press er jeg allergisk for - og i dag faller mye logistikk på mine skuldre med besøk, gjesterom og slikt. Men tvitvi. Jeg kommer igjennom. De beste ønsker for deg og dine ;). Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!