mandag 26. desember 2011

MELISSA CAMPANA BADESKO TIL JUL!

Melissa Campana, shoes for winterswimming!


Det kaldeste med å bedrive vinterbading er å stå på ei iskald steinbrygge etter badet, mens vi tørker oss og får på tøy. Vi bruker sitteunderlag til å stå på, det isolerer. Alikevel, på denne tida av året ER det ganske surt. But crazy women just laugh! I går fikk jeg disse skoene her. De øverst til venstre. Perfekte for bading! Jeg stiller med Melissa Campana sko til nyttårsbadet! Aldri hørt om det merket før, men ser morsomme ut og helt vidunderlige å ha på. Kanskje ikke laget for vinterbading, vinterbadingmarkedet er jo ikke syyykt stort. Ja det siste der var helt vill gjetting!

Googlet og fant at Melissaskoene lages av de to brasilianske brødrene Campana.

Min kjære fikk også to par uvanlige fottøy. Begge par GULE! Den ene varianten har en ganske god forklaring. Den andre trodde jeg hadde en naturlig forklaring, men jeg hadde forestilt meg dem i svart, det må jeg innrømme altså. Så da jeg så han pakket opp de gule ble jeg litt overrasket. Og da han fikk de på til til resten av antrekket så ble jeg-  overmannet av en så spontan latter at det var rett før jeg tisset på meg. There will be blogging about this, pictures already taken, by the owner!

Mer om vinterbading finner du her:

TIPS TIL VINTERBADERE
VINTERBADING MED NRK ØSTAFJELLS

Herlig 2. juledag til deg fra meg!

Ellen

4 kommentarer:

 1. Morsomme badesko :)Stil skal det værra :D

  SvarSlett
 2. Herlige badesko Ellen - fabulous!!! Håper d kommer bilde av dem i bruk også etterhvert:-) Sier d igjen, dere er helt rå på bading altså.

  Spennende m gule sko; gleder meg til å se og høre mer om d:-)
  Nå står vi på farta til å reise på hytta; fortsatt god jul!
  Stor klem

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker deg et riktig godt nyttår Ellen!!

  Klem Lula

  SvarSlett
 4. Ikke dårlig a ha sånne fine sko på seg ved vinterbadet min sann! De var jo fine,jo!
  Kult att det finns flere farger.
  (Men jag holder med om at det jo mest er for 'crazy women'...hihi, du er modig du!)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!