tirsdag 8. mai 2012

SUKK - SWEEDISH HASBEENS


Når man er ferdig med en eksamen kan det jo hende man skulle komme opp med en premie til seg selv, hva vet jeg. Nå har jeg vel igrunnen eksamenspremien klargjort på forhånd skal jeg være kliss ærlig, så mulig jeg må ta i et kraftak som gir mulighet for en sommerpremie! Foreløpig nøyer jeg meg med å blogge om disse lekkerbiskene.

Har du sommerskoene klare?

Fin tirsdag fra Ellen

PS: Ikke reklame, bare skokjærlighet dettte her!
8 kommentarer:

 1. Likte spesielt de i svart/hvitt:) Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 2. Heisan! Ferdig med eksamen? -da er vi to! Jeg har belønnet meg selv med en forsendelse scrappesaker(eller ble det to?) ...og en smekker-lekker genser. Jeg synes du har fortjent en god belønning for godt arbeide, Ellen! Er helt utdatert på blogging og blogglesning ser jeg, så nå må jeg sette meg ned og oppdatere meg:-) Ha en glitrende dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å ha deg tilbake Camillen! Spennende med scrappasaker da, jeg må børste støvet av mine nå som eksamen er over. Hva har du studert?

   Slett
 3. Lekre sko! Jeg er 180 cm høy og kan ikke bruke noe med høy hel, da blir jeg 190 cm. Det er nok helt sikkert derfor jeg synes de er sååå fine. Men du fortjener et par synes jeg, du som er ferdig med eksamen.

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, jeg er 176, noen av skoene er på 5 cm ;)
   Jeg går med høyere enn det innimellom og jeg altså.

   Så fremt jeg ikke skal danse, og det er desverre veldig skjelden jeg skal det.

   180 cm, det er tøft det Berit!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!