søndag 3. juni 2012

AMIGO DEN GODE KATTEN VÅR ER 14 ÅR

Han strekker seg og nyter tilværelsen helt til han falle ned
om  jeg ikke holder fast i ham!
Stolt av katten min. Det er vi som har bodd sammen
her i dette huset lengst. Siden 2000.

14 år er ganske gammelt for en katt. Vi merker at han har begynt å se dårligere og at han får juling av nabokattene stadig oftere. To ganger det siste året har vi måttet ta ham til vetrinær for infeksjoner i sår fra slosskamper. Og nå for noen uker siden var han så kraftig rundjult at han måtte sette seg saaaaakte, og orket knapt å gå opp trinnene i trappa til maten sin. Han var så veldig pjusk, og gikk ikke ut på flere dager. Så ble han REN da, en eldre dandy herre. Han har alltid vært litt gul i pelsen fordi han er så glad i å ligge i gresset. Så hvit som han er nå kan jeg ikke huske å ha sett ham.

Og om du er gammel og ikke klarer å forsvare eiendommen på samme måte som før så er du vår fine gode katt Amigo, og vi håper du beholder synet og den utrolig livsnytende holdningen når du ligger på fanget lenge. Barna elsker deg, og det gjør jeg og!

Har du et dyr du håper vil leve lenge?

Finfin søndag til deg fra meg!

Ellen

5 kommentarer:

 1. Så fin en pus! Mine er jo bare babyer i forhold, ikke fylt året engang. Nå skal de snart flytte med oss noen kilometer lenger inn på øya, det blir spennende! Håper de også oppnår en sånn anseelig alder :)

  SvarSlett
 2. Nydelig pus!:) Fine ord om pusen. Gratulerer med 14 års dagen!:) Husdyr er herlige, spesielt katter:) Ha en flott søndag sammen:)

  SvarSlett
 3. Hipp Hurra og grattis med 14 år. En voksen kar da kan man vel si.
  ps. digger mønsteret på veggen bak dere.
  Ønsker deg en flott uke!

  SvarSlett
 4. For en stor og flott katt! Vi hentet hjem en katt i går - håper vi får ha henne lenge:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Grattis med katt! Han er faktisk ikke så stor. 4 kg, men han har mye pels!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!