torsdag 14. juni 2012

DEN ALLER FØRSTE SKOLETUREN

Pakking med innlevelse!

Det har vært sommerfugler i magen i dager, uker, måneder, år. De har kommet og gått, men tiltatt i styrke de siste dagene. For nå skal det skje. Det er Antons tur til å dra på 4. klassetur til sølvgruvene på Kongsberg. Lillebror hjelper til, eller surrer kanskje mest rundt i en slags sympatireisefeber. 

Her er alt ute av sekken og vi dobbeltsjekker og krysser av på listen. Det er regntøy, kopp, kosedyr, ulltøy, sovepose og GODTERI. Til max 50 kr. Det syntes jeg hørtes veldig mye ut. Til vi dro ens ærend for å handle inn. Det ble en god del regning på den handleturen. Og for 50 kr 11. juni 2012 får man for eksempel:

1/2 liter Villa Farris
En Snickers
1 pose Polly peanøtter

Og det måtte jo dryppe litt på lillebroren også, så godteri til han og da, for 50 kroner. Høytidelig inntatt på en helt vanlig tirsdag. Livet har sine overraskelser altså!

Det er første gang han sover ute uten familien. Hjemme sitter jeg og kjenner på at nå begynner det for alvor. Og det er helt riktig. Akkurat sånn skal det være. Han skal oftere og oftere fly ut av redet. Og jeg skal si til ham, men mest til meg selv: Dette blir fint, dette går bra gutten min!

If you LOVE somebody, set them free!

God dag til deg som leser!

Ellen

PS: Har du tittet på Give Awayen min? Det er faktisk helt sant, du kan vinne briller med noen få tastetrykk og uten noen forpliktelser, helt gratis.

7 kommentarer:

 1. Høres ut som om han har det som trengs da :) Godteri er dyrt Ellen.. Men man bare MÅ ha det uansett :D Husk det ^^

  SvarSlett
 2. Høres ut som om han har det som trengs da :) Godteri er dyrt Ellen.. Men man bare MÅ ha det uansett :D Husk det ^^

  SvarSlett
 3. Høres ut som om du trenger denne klasseturen, hehe..
  Klart det er spennende når det er første overnattingstur, og han ser helt sikkert litt annerledes ut når han kommer hjem; sånn cirka 20 centimeter høyere og ett år eldre. Unger vokser utrolig fort når de ikke sover hjemme!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he Lammelaartanker, han HADDE vokst, sææærrrriøst!

   Slett
 4. Er han på Kongsberg nå, altså? De har det sikkert supert! Jeg har sendt en til Sverige i dag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Han kom hjem i går. Jeg skrev innlegget mens han var borte...
   Han hadde hatt det helt fantastisk!

   Slett
 5. Herlig lesing og kjempekjekt å høre at første sovehjemmefra gikk bra.

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!