søndag 4. november 2012

DU ER FIN SOM DU ER DU MAMMA!

Ikke akkurat som jeg er, da men

Ines de la Fressange sier: 
"Wear make up every day, your family deserves to see you at your best too!"

Barna mine sier: 
"Men hvorfor sminker du deg nå, du skal jo ikke på jobben i dag? Mamma du er jo fin nok som du er!""

Og hva sier jeg? At alle har rett. 

Og at jeg nettopp har utløst et sånt gavekort, og svidd av noen flere kroner på å revitalisere huden min. Og at når jeg ser meg utenfra så ser jeg en dame med litt forsiktig panikk. For å se gusten og grå ut. 

Så jeg er litt lykkeligere etter besøk blant plingplong-musikk og stearinlys. Skulder- og nakkemassasje. Men når jeg ser det røde ansiktet, der huden skal SKIFTES, tenker jeg JEEEZZZESSSS, er vi helt duster?

Hva tenker du?

10 kommentarer:

 1. Her er datter helt fortvilet over sin mors totale mangel på sminke. Jeg har hatt sminke på meg, så gar fått positive tilbakemeldinger om hvordan det så ut men det hjelper ikke. Føler meg helt dust med sminke og har følelsen av å kle meg ut. Så her er det all natural. Er nok fordi mamma aldri brukte sminke og i ungdommen ble det aldri til at jeg begynte. Har dog en plan om å la mine døtre få sminke seg og kommer til å be snille tanter om hjelp til opplæringen.. Og for å si det sånn så er eldste på seks godt igang og innpakket tilbursdagen ligger både sminkeskrin og neglelakk.

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, ja det er ikke lett, så mange valg, så mange ferdigheter å utvikle. It' hard to be a woman!

   Slett
 2. Sminke er klær. Jeg føler meg ikke påkledd før maskara viser hvor vippene mine er... En vanesak, - som jeg elegant dropper når jeg er på hytta eller har en gjemme-seg-hjemme-dag. Da er det deilig å dr.. i hvordan en ser ut.

  Men ungene? Tja, de er fornøyd bare jeg ikke skifter personlighet! Husker godt at jeg syntes mamma'n min var toppers - sminket eller usminket, iført finkjolen eller malebuksa.
  Men jeg sminker meg vanligvis hver dag for min egen del. Kjenner meg litt mer "fresh" når hår og sminke er under kontroll.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mandagsmor! Jeg har ikke kommet inn i bloggen din på lenge fordi jeg ikke får tilgang. MEN: Takk for at du har anbefalt min blogg i Google! Og invitert meg. Jeg jobber med å finne ut av en del praktiske og foreløbig usynlige ting i forhold til bloggen min. Det er mye å finne ut av og ta stilling til. Takk for at du kommenterer og er aktiv!

   Slett
 3. Jeg pleier ikke sminke meg til hverdags. Jeg sminker meg til fest. Eller hvis jeg er syk. En gang jeg hadde sminket meg var det en liten prins som sa: Du ser ut som en dame. Er du syk,eller skal du i selskap? Jeg liker barn. De ser! ;-)
  Ha fin søndag,Ellen..Med eller uten sminke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gjorde den tabben å sminke meg fint en gang jeg var syk og skulle til legen. Så jo ikke syk ut i det hele tatt., hehe.

   God søndag til deg og Bente!

   Slett
 4. replica bags gucci web link u8s10s4d43 replica bags from turkey other q0q71b7x75 Louis Vuitton fake Bags replica bags louis vuitton more information p6l92g1t45 replica ysl replica bags joy

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!