tirsdag 23. mars 2010

Hurra! Skissedilla #52


Noen bilder er lettere å scrappe enn andre bilder. Dette er et sånt bilde. Jeg har gledet meg til denne godteposen av et bilde som jeg er veldig stolt av. Mye som klaffer her; stemningen, fargene, smilene, beskjæringen.

Jeg har laget denne layouten til Skissedilla #52, jubileumsdillen. Linjene har jeg sydd på maskin og endelig har jeg fått lirket inn litt stempling på en layout, det er nemlig en ambisjon jeg har.
Litt mye som skjer her om dagen, bra ting, men som gjør at scrappetingene er stuet bort. De dobble 50-tallsvinduene med sopp og manglende maling er nemlig skiftet ut med nye fine og ikke minst rene vinduer. Vi har fått verandadør og et par nye trapper. Fliser bak ovnen, og jeg er nærmest i ferd med å utvikle et avhengighetsforhold til snekre, - eller i alle fall til at noe har blitt snekret eller flislagt. Så ikke så mye scrapping eller blogging for tiden. Har også noen studier jeg har ambisjoner om å avlutte. Montessori 0-3 praksisoppgaver. Ikke så mye arbeid egentlig, men det må gjøres altså. SÅ; vår vår kom til meg og alle andre, - og påskeferie, fantastisk god ferie til ALLE!

4 kommentarer:

 1. For et herlig bilde. Bare se på de tre fornøyde ansiktene! Nydelig pyntet i drops-farger.

  SvarSlett
 2. Digger fargene! Og sømmen! Tøft å sy linjer som du kan skrive på.
  Lykke til med snekring. Og så kommer det vel et innlegg til før påske? Hvis ikke - god påske til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Flott, flott, flott.

  Lykke til med prosjektet, og riktig god påske hvis du ikke viser noe mer før så langt kommer.

  Hilsen Astrid

  SvarSlett
 4. Dette var virkelig en leken side! Flott små detaljer og med knalle farger. Nydelig med søm og stempling, som passet fint inn i den lekne stilen!

  Takk for at du deltar

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!