søndag 14. mars 2010

Puste og Blomstre!Skulle fikse lyset på skjermen i går, det har på mystisk vis blitt halvvert i styrke. Kåla rundt i kontrollpanelet og endte med å strekke alle elementer horisontalt uten at jeg klarte å få tilbake vanlig visning eller fikse lyset. Når jeg slår på maskinen nå er lyset plutselig bra, men elementene alt for lange slik at når jeg skal beskjære en layout som er kvadratisk er den plutselig rektangulær, ja ja det gjelder å ikke la seg så veldig affisere av viderverdigheter. Ei heller av scrappemissnøye. Det er jo sånn at jeg fra tid til annen ikke er så grisefornøyd med det jeg lager. Akkurat å har jeg noen ting som må gjøres klart.
Mitt aprilbidrag til Gode Minner, mine to layouter til Clean and Simple og minimalistisk scrap som jeg skal kurse på mega-scrappen på Gode Minner om en uke, og så skal jeg lage Gode Minners Kit med ideer før 1. april. Dette minner meg egentlig om det jeg vet,- at scrapping SKAL være moro og ikke plikt. Det er jo hele poenget, at dette er mitt fristed min avkobling for alle små og store ting jeg kan finne på å bekymre meg for, som hvorvidt vi kommer oss ut om det begynner å brenne, alle utfordringer på jobben, alle små og store jobber som skal gjøres i huset. Jeg kan sitte her om kvelden og tenke på hvordan folk har det rundt omkring i hjemmene sine. Statistikk viser hva folk blir utsatt for og lever i. Scrappingen skal gi meg fri fra alle bekymringer jeg ikke kan gjøre noe med, - i alle fall ikke akkurat NÅ -fri til å puste og blomstre. Pust og blomstre og ha en god uke alle!
Her er mitt skissedilla # 50. Thomas og jeg på skitur med to egne og et lånt barn - men de kommer på en annen layout.

6 kommentarer:

 1. Godt skrevet det der med at scrapping skal være morsomt og ikke noe en MÅ gjøre. Jeg satser på at scrappelysten min vil ta seg opp etterhvert....
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Ikke alt går alltid som planlagt, og livet går opp og ned-også når det gjelder scrappelysten. Koz deg med scrappingen og grip dagen;)

  SvarSlett
 3. Det er vel slik med alle hobbyer at de skal være ordentlig avslappende, og det går heller ikke alltid som vi ønsker med produksjonen.

  I dag har jeg stort sett ryddet og vasket, men litt tid til andre syslerier har det blitt. Det blir ikke lagt ut på bloggen før i morgen, for i dag vil jeg bare kikke innom til blogger jeg følger fast og kanskje et par nye.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Hilsen Astrid

  SvarSlett
 4. Herlig tema, og flotte farger! En LO med hverdagslig ettertanke!
  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 5. scrappy - happy :-)
  Kos deg, ikke stress, herlig Lo nydelige farger.
  Kjenner nesten sola i fjeset selv ;-)
  Det er det som er toppers med å scrappe, jeg lever meg inn i bildene, gamle ferie minner kommer tilbake og jeg får nyte opplevelsen en gang til.

  SvarSlett
 6. Jeg ble helt grepet av det du skriver jeg Ellen - for det er så innmari sant. Vi er heldige vi som faktisk har en hobby som vi kan kose oss med og som kan gi oss glede og overskudd i en ellers travel hverdag av plikter og gjøremål.

  Flott LO med flotte farger:)

  Håper megascrappinga igår gikk fint:)

  Ha en toppers søndag:)

  Klem fra Tone:)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!