torsdag 11. mars 2010

Selve livet!

Regine den aller yngste i familien og min lille niese som snart blir 1 år, føler jeg er er symbolet på selve livet. Selv om det er slitsomt med baby på mange vis er det noe så fantastisk sterkt og grenseprengende med babyer. De VIL liv, de VIL lære og de gjør hva som helst for å få ting til helt av seg selv, og mange ganger på tross av snille voksne som vil hjelpe. Her er Regine på kafe med meg og sin mor. Jeg er særlig fornøyd med det gjespebildet! Dette Junkitz arket er min desiderte favoritt ever. Det enete jeg har kjøpt igjen og igjen og til slutt tok jeg de som var igjen i butikken!

3 kommentarer:

 1. Sant det med babyer - både fantastisk slitsomt og bare fantastisk! Henny har begynt å kravle seg framover - ho VIL fram, VIL få tak i ting.
  Du må titte ekstra godt på bildene i bloggen min nå - ser du noe du kjenner igjen på kjøleskapsdøra?

  SvarSlett
 2. Vidunderlige bilder.

  Ja, det er herlig med disse små. I dag har jeg vært i bursdagsbesøk hos mitt yngste barnebarn som er blitt to år allerede. Han VIL lære, og han får mye til hvis vi er tålmodige nok.

  Hvis du liker smykker må du hive deg med på min Give Away.

  Hilsen Astrid

  SvarSlett
 3. Herlige bilder og flotte faregr, helt din stil :-)
  stillig oppsett.

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!