tirsdag 18. januar 2011

Jeg kan vel røpe dette nå:


Jeg har tre ganger sendt inn layouter til det franske scrappemagasinet{entreARTistes}magazine, der Celine Navarro er redaktør. Den første trykket de, og det er den som ses på bildet her. Jeg signerte på at jeg ikke skulle publisere den noe annet sted før et år var omme. Det året er nå forbi. Layouten beviser for meg at jeg egentlig burde stole på meg selv, og det jeg synes er fint. Jeg har en tendens til å klæsje på mer enn jeg egentlig liker fordi jeg har stæsj, og fordi jeg blir påvirket av hva andre gjør. Denne layouten er veldig enkel, og jeg føler selv veldig "meg". Prøver stadig å bestemme meg for å stole på meg selv, også på scrappefronten. Det er ikke så lett. En ting jeg skal klare å gjennomføre er å ikke kjøpe noe nytt av scrappesaker denne våren. Jeg har tatt den beslutningen av flere grunner. 1. Jeg liker å ha god oversikt over tingene mine. 2. Jeg har dårligere råd nå pga langvarig sykmelding. 3. Man blir kreativ av å ha lite. Jeg har nok en 20 mønsterark nå. Jeg har bestemt meg for ikke å kjøpe noe nytt før jeg har brukt opp dem alle. Det kommer likevel til å dryppe noen nye produkter her pga mitt medlemskap i Gode Minners Design Team -jeg får vel si heldigvis!

6 kommentarer:

 1. Så flott! Og så spennende! Det var en enkel LO til å komme fra deg, men veldig flott - og veldig deg, faktisk!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med publiseringen - selv om det er et helt år siden. Utrolig gøy da!!
  Og jeg synes denne LOen var knallstilig. Den er så "ren" og bildene er virkelig i fokus. Harmonisk ja.
  Tror du skal være litt glad for DT-jobben din jeg, for det er neppe noen lett målesetting du har satt deg.
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 3. Gratulerer med publiseringen, du er flink! Nydelig LO, rett og slett. Jeg elsker det rene, klare uttrykket. Jeg skal også klare meg med det jeg har, bare kjøpe ensfarget kartong og fotoark.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med publiseringen;) selv om det er et år siden. kjempegøy:D Synes du er flink til å uttrykke din egen stil, og det er vel litt av vitsen i scrappingen. Hadde jo vært kjedelig om alle laget likt. Vi er jo "kunstnere";) og en kunstner skal vel uttrykke seg fritt;) At du ikke skal kjøpe noe nytt scrappestæsj synes jeg er et tøft valg....som jeg aldri hadde klart. lykke til:D

  SvarSlett
 5. Wooow, GRATULERER så masse Ellen!:) Det er godt med et skikkelig løft på selvtilliten og en bekrefelse på at det man liker og står for, faktisk ER flott, isnpirerende osv! Vi er ingen av oss støpt i samme form fra begynnelsen, så hvorfor skal vi gjøre det nå?:)
  Du lager de flotteste saker, de gangene du lager noe "ellen-LO" vet du!:)
  Glder meg til å treffes snart igjen, for det er lenge siden:)
  Lenge siden jeg har kommentert hos deg også, men prøver å gi ifra meg noe go'ord, og i hvertfall når det er på sin plass..selvsagt uansett også..men:))

  Ønsker deg en super dag, ettermiddag og kveld Ellen,:)
  En go'klem, Ellen

  SvarSlett
 6. Så koselig da Ellen med Franske bladet! Ett år var jammen lenge å vente! Gratulerer så masse.

  Morsomt at det var akkurat det landet, for igår viste jag på min blogg en ny papir-kolleksjon fra en liten fransk firma. Hun har bett meg väre gjestedesigner tre måneder. Veldig fine papir og stempel, men oj da ,..akkurat ja, du skal jo ikke handle he he ...

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!