mandag 31. oktober 2011

DRACULA BLE TIL BRÅKKÅLA


Dracula ble til Bråkkåla her på lørdag. Waldemar og hans kusine Agnes hadde Halloweenfest. Det var godter og utkledning. Det var Teletubbies og mor, far og barn. Anton skulle på en litt større fest. Det var han som var Dracula, som ble til Bråkkåla innen han kom hjem igjen. I lillebrorens vokabular.

For et par år siden var det han eldste som ikke var så Halloweenbevandret. Vi voksne skulle også på Halloweenfest og Anton sa til sin far: - Hva skal du være da Pappa. Kokk kanskje? Nei, det er jo ikke så skummelt. REKTOR, det er skummelt!!! Og faren ble rektor. Med tweedblazer, blå skjorte, propell og briller.

(Må bare nevne at Antons rektor er veldig lite skummel, men i bøker og på TV hender det jo at rektorer ikke er så snille, eller rettferdige, eller kloke. Og det er vel dessverre sånn i virkeligheten noen ganger også.)

Har du latt deg rive med av Halloween morroa, eller synes du det er et vanvittig prosjekt som handelstanden alene gleder seg over?

God mandag enten den blir litt skummel, eller helt vanlig!

2 kommentarer:

 1. Herlige bilder!! synes han var en superkjekk bråkkåla!!
  Her er det to jenter (ja, også hun på snart 14) som straks er på vei ut døra. Yngstejenta på et fellesarrangement her i Hamar (noe jeg synes er supert!!! ) og eldstejenta skal visst ut og skremme.
  Det er pyntet på utsiden av døren her, med gresskar, lys, skjellett, edderkopper etc. (selv om jeg godt kunne tenkt meg at hele greiene hadde holdt seg i USA)

  (to blogger: ville ha en egen til AJ rett og slett, ikke sikkert det blir sånn for evig, men akkurat nå er det sånn)

  SvarSlett
 2. Herlig med en skummel bråkkåla! Husker det der med å kle seg ut som rektor, ja;)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!