tirsdag 20. desember 2011

FROM ALL OF US TO ALL OF YOU!

Barna skulle være nisser i dag. I skole og barnehage.
Tatt i dag morges.


Jeg ønsker alle dere søte, kjente og ukjente lesere en riktig, riktig gledelig jul. Rolige stunder med familie og venner. Fritt for krangling og sure miner og annet fanteri. Umulig kanskje. Sånt rår vi ikke alltid over. Det vi kan jobbe for er ei jul ganske fri for å la det kjiipe få for mye plass i følelsene våre. Uten å grue seg til noe som kan gå dårlig. Eller bra!

Dette er tiden for å kose seg med det koselige. Gode måltider, lange samtaler. Leve i nuet. Ei ny bok. Nye ullsokker. Eller skøyter. Men før det, nedstressing nå rett før. La bilen stå på torsdag, det er den dagen folk kræsjer mest!Julekortbildet vi har sendt ut i siste liten. I dag!
Morgenbad på Kypros someren 2011.Jeg har gaver også. De finner du her
BOK
BLOMSTER

Hundrevis av juleklemmer sender jeg ut i verden nå. Fra meg til deg!

Ellen

6 kommentarer:

 1. God jul til deg og dine, Ellen!

  SvarSlett
 2. Har ikke noe julekort/bilder men vil likevel ønske deg og dine en herlig jul! Er så glad for å ha blitt "kjent" med deg! Du inspirerer og motiverer. Du skriver fantastisk bra, uansett om tema er bøker, bading eller barn!
  klemmer

  SvarSlett
 3. En riktig så god jul til deg og snuppa - gleder meg til sammenkomster sammen med deg i 2012 ♥

  Kose dere masse i julen og hilse nabon din :)

  SvarSlett
 4. GOOOOD JUUUUUL! :D
  Vi sees vel i 2012? :)

  SvarSlett
 5. Så herlege bilete! God jul til deg og dine! :-)

  SvarSlett
 6. God jul til deg og dine Ellen. En spesiell hilsen fra Helma til MALDEMAR (Ikke helt skjønt det der med W enda ;-) og Anton :-) Ps: Hilser fra Vetle som sier at han gjerne vil ha besøk av din eldste håpefulle neste gang Waldemar skal til Helma.

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!