tirsdag 13. desember 2011

VELKOMMEN TIL DUKKESTUEN!

En sofa fra IKEA er den beste leken. Denne har barna hoppet mye i! 

Jeg må bare innse at å å ta helhetsbilder i et bitte rom med dårlig lys i desember, og mine fotokunnskaper er umulig. Så det blir noen bilder av ting her da. Denne lille stuen som før var et vaskerom liker alle som kommer til oss veldig godt. Det er også det eneste rommet i huset som nesten alltid er ryddig. Med unntak av kaffekopper og aviser. Det er også et rom fritt for lyd og bilde!


En Budda fra Kypros!

I dette rommet er det mange religiøse symboler. Vi har flere i gangen som jeg skal vise en annen dag. Vil gjerne samle de fem verdensreligionene som et fredssymbol i vårt hus. Mangler en Jødisk Hannukah da. Og angrer på at jeg ikke kjøpte en da vi var på det jødiske museet i Berlin i fjor! Men det kommer nye sjanser.


Tippoldefaren min sin fiolin, som jeg har lært meg å spille på sammen med Anton!


Juleidyll på et fat


Lampe som var i huset fra 50-tallet


Blondelykter


En madonna etter Thomas sin farmor


Stol fra 50-tallet som sto i huset 

Bonusmateriale det vil si ærlig interiør ble litt vanskelig i dag siden dette rommet faktisk pleier å være ryddig så deler jeg hvordan rommet var før. Og da det var helt nyoppusset i fjor!


Et lite reisealter med ikoner fra Vatikanet og Plaka i Athen.
Budda kjøpt av min sjømannbestefar og scarabeer fra vi var i Cairo


De søte damene på Poulsson Interiørtekstil har bedt meg om å vise hvordan det ble med tapeter og stoff jeg kjøpte av dem, det er en glede! Putene i dette rommet er sydd hos de søte damene hos Åsgårdstrand Interiør. Tapeten er fra Designers Guild.

Tidligere dukkestueinnlegg:

16 kvadratmeter blå lykke
Rydd ut, ta bort og bygg opp

2 kommentarer:

  1. hihi...jeg så jo lenge og vel på dette innlegget i går men må rett og slett ha glemt å svare her. Ble så oppslukt av alle figurene dine, synes det ser helt fantastisk ut!! Og ja, jeg gleder meg til fortsettelsene (selv om jeg da glemte meg litt her)

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!