onsdag 18. januar 2012

DETTE ER IKKE PROMOTION, DETTE ER BARE EGENREKLAME!

Mandag kveld oppdaget jeg at Renee/Ruffa på CASAkreativ hadde laget en EGEN REKLAMESIDE for bloggen min. Med link fra sin personlige- og CASAkreativs profiler på Facebook.

Det ble jeg veldig høy og mørk av kjente jeg. Takker allerhjerteligst for alle de søte ordene, og for at dere hjelper meg med å spre bloggen min. Nå ble det enda mer meningsfullt å skrive!

For det er helt klart: Det er gøy å skrive, og akkurat nå synes jeg blogg er det morsomste mediet jeg kan tenke meg. Fordi det er så interaktivt, fordi jeg får respons, og ser hvor mange som er innom. Ser hva folk liker. Og innleggene blir ikke borte, jeg kan linke og trekke frem eldre ting. Skriver man kronikk i et magasin vet man ikke hvem som leser eller om folk liker det. Og etter en stund er alt resirkulert. Bloggen har et eget liv!

Endelig har jeg funnet ut at det går an å legge til peronlige svar i kommentarene. Det har jeg ønsket meg sååå, og nå har jeg mulighet til å skape samtaler på en helt ny måte. I LOVE IT!

Jeg har gått på bloggkurs. Hos Elsie Larsson som har bloggen A BEAUTIFUL MESS. Anbefaler det. Lærerikt, gøy og nyttig.

Har du lyst til å hjelpe meg å promotere bloggen min enda mer så trykk gjerne på LIKE knappene under her for dette innlegget, eller på siden for hele bloggen så deler du med Facebookvennene dine.

Du kan også følge bloggen på Bloggtoppen, Bloggelisten, eller Bloglovin'. Knappene finner du aller nederst.

Takk igjen Renee og alle dere andre søtnoser som hjertelig øste ut gode ord HER hos CASAkreativ!

God dag til dere alle fra Ellen


10 kommentarer:

 1. Du er bare herlig du og skriver så herlig!
  Noen ganger føles det litt feil å bruke dette uttrykket - som 50-åring men jeg gjør det likevel: DIGGER deg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. DIGGER er et så bra ord som jeg hadde glemt helt til jeg kom inn i scrappebloggeverdenen!

   Og jeg DIGGER kunsten din - som jo ER deg!

   Klem

   Slett
 2. Så gøy da:)) Blogging er gøy, spennende, utfordrende, irriterende og vanedannende...hihihi:)) Og de fleste av oss ønsker selvfølgelig å få tilbakemld på det vi skriver om...det gjør godt i selvtilliten det. Å bli sett og bekreftet...det trenger alle. En finfin dag til deg også:))

  SvarSlett
 3. Så morsomt da Ellen. men du er jo en finurlig dame som tenker og skriver på det ene og det andre.-Kan vekke till ettertanke...
  Jeg kunne dessverre ikke lese det hun skrev for jeg er ikke medlem på Casa, men det er kanskje noe du anbefaler. Er det challenges,eller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, utfordringer, tips og triks. Både scrapping, kort, strikking, hekling, matlaging, trening, you name it!

   Slett
 4. Dette er fullt fortjent Ellen! Elsker bloggen din og det du skriver!
  Du har så mange fine refleksjoner og tanker som gjør at en annen en også stopper opp og tenker litt!

  Ønsker deg mange nye lesere!
  Har trykket på facebookknappen.

  SvarSlett
 5. ... Du har lenge liggi i blogglista mi da! Men har dessverre ikke vært så aktiv der i det siste, men det kommer seg nok utover;)
  Klem

  SvarSlett
 6. Du vet hva jeg syns om bloggen din , yes I love it og den gir meg kreativ inspirasjon, får tankene igang og ikke minst leser jeg med smil om munnen... Klart jeg vil dele bloggen din med facebook vennene mine :-)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!