torsdag 26. januar 2012

HVA ER GODT LEDERSKAP #1

Jeg har vært på min første studiedag i Coaching og Ledelse i dag. Jeg er helt full av opplevelser og inntrykk og tanker om lederskap. Det øverste målet for utdanningen er at vi skal bli i stand til

Å GJØRE ANDRE GODE

Et fantastisk mål. Så stort, så visjonært, - og så bra!

Og da lurer jeg på:

Hva er/var det med din favorittleder som gjorde ham eller henne så bra for deg og dine kolleger?

God dag til deg fra meg!

Ellen

2 kommentarer:

 1. Så spennede da!!
  En god leder for meg er en som kan lytte, som kan lytte på sine ansatte og ikke sitter på sin "høye pidestal" og bare er SJEF!
  Jeg husker spesielt en sjef jeg hadde for mange år siden da jeg jobbet som vikar i en etat i Oslo Kommune. Han var leder for den etaten. Hadde mange herlige samtaler med ham om både jobb, ishockey og oppvask. Han var rett og slett "en av oss" og det føltes veldig godt. Ikke at en sjef skal gå rundt å være sosial hele dagen men det er viktig (synes jeg) at en leder også kan være sosial - betyr mye for de ansatte tror jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Interessant Marianne. Første bud i en coachende lederstil er nemlig å legge til side seg selv, og LYTTE. Lærte vi i går!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!