søndag 18. mars 2012

SØNDAGSSTEMNING SOM EGENTLIG ER LØRDAGSSTEMNING


Søndagssteming som egentlig er lørdagsstemning
En liten sykkeltur med innlagt stopp på Rom Hageanlegg. Kjøpe frø. Lenge siden jeg har hatt overskudd til å tenke at det er mulig å få gjennomført et sånt prosjekt. Løvemunn, kavalerer, erteblomst og blomkarse. Vi bestemmer oss for å sykle en runde. Plutselig er blåveisen der, allerede! Vi plukker. Jeg sykler uten hanske på den ene hånden så jeg kan ta vare på de små skattene. Varm på den ene hånden og kald på den andre. Tenner opp i ovnen. Anton spør meg hvilken dag jeg liker best. Det må være lørdag ettermiddag!

Hvilken dag liker du best?

God søndag fra Ellen

5 kommentarer:

 1. Oi, så gøy at dere har funnet blåveis:-) Jeg liker fredag veldig godt! En fin dag alle er glade fordi det snart er helg:-)

  God søndag fra Karianne

  SvarSlett
 2. Aww.. Det er så fint og se blomster i grøftekantenog i skogen :) vår <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Blomster som titter opp blandt kvist og kratt - et fantastisk bilde på at det alltid er håp. God kveld Siv Helene, med klem fra Ellen

   Slett
 3. Jeg ELSKER fine blomster og lengter til de kikker opp fra bedene i hagen. De aller förste har allerede våget seg opp og neste helg skal Beatrice og jeg så litt fröer som vi bruker. Av og til blir det bara små små planter som aldrig kommer till å bli omplantet i större krukker :-( men vi har alltid håp og ambisjoner om at det skal bli til mange fine buketter. Det er i allefall bra med litt visjoner, he he...Blåveis er nyyydelig og en av mine favoritter er aurikkel (kan den hete så på norsk...?)Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja, jeg har et par aurikler som jeg har fått av min tante i hagen!

   God frøsesong du også!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!