torsdag 19. april 2012

PLUTSELIG HADDE JEG SKIFTET BLOGGMAL!

Ja, jeg har vært og kikket på disse dynamiske visningene før, og jeg synes denne er ganske oversiktlig og fin. Men så var plutselig sidebaren borte da. Og den gardinen øverst med alle etikettene på har blitt til en linje som man kan skifte utseende med. Jeg ble sittende og knote med det her alt for mye i går, uten å finne løsningen. Noen som vet hvordan jeg får tilbake sidebaren i denne malen? Den ligger jo bak her når jeg skifter tilbake til gammel mal. Og det ser for meg ut som den skal være med. Vel vel. Hvordan er den å lese? Er det lett å se hvordan man skal kommentere for eksempel?

God dag da, med eller uten knot med blogg!

4 kommentarer:

 1. Jeg må helt ærlig si at jeg ikke er så glad i disse malene til blogger. En del av personligheten til bloggeren forsvinner liksom ut med designet og det har sine begrensninger. Når det er sagt er det jo opp til bloggeren hva en selv trives med og smak og behag varierer jo fra person til person. Velg noe du trives med selv. Hvis du legger det du hadde i sidemenyen øverst som sider(pages) så kanskje du får det med. Lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er akkurat det jeg føler også, at jeg blir litt borte. Hm, får jobbe litt mer med det. Tusen takk for tilbakemeldingen Mari, og fin dag til deg!

   Ellen

   Slett
 2. Ulempen med malene for min del er at jeg skifter smak litt for fort. Jeg får lyst på forandring, - og plutselig ser bloggen helt ny ut. Nå har jeg funnet en mal som jeg trives godt med, og da kjennes det litt lettere å konsentrere seg om innholdet:)
  God helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he ja, jeg tror jeg må skifte igjen. Liker godt den du har, jeg har vært inne og kikket litt på Wordpress, og lurer på om det er det som er løsningen!

   Takk for at du tittet inn Maryathome!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!