lørdag 21. april 2012

SNIKTITT PÅ EN FANTASTIK GAVE TIL DEG OG PLUTSELIG HADDE JEG SKIFTET BLOGGMAL IGJEN!

Jeg følte meg ikke helt hjemme i den nye bloggmalen. Så nå prøver jeg denne. Hva synes du?

Har fått vite at jeg skal få lov å gi bort FEM BRILLER til mine lesere. Konkurransen kommer etterhvert, og i mellomtiden kan du sjekke ut leverandøren: LENSWAY.

Gleder meg til den prosessen, for jeg får jo også nye briller. Og det trenger jeg, for innfatningen min har jeg nemlig hatt i ti år nå! Skiftet nye glass før jul, men trenger nye allerede nå. Og det var jo det hun sa optikeren, synet mitt kommer til å bli dårligere mot sommeren. Hell i uhell da at jeg har fått tilbud om gratis briller mot at jeg skriver om prosessen med å bestille briller på nett her i bloggen. Bortsett fra synstesten, da, den må jeg betale for. Tror nok jeg må ha dere med på råd om hvilken brille jeg skal velge.

Så, bruker du briller, eller kjenner noen som trenger nye, er det bare å følge med her og bli med i trekningen!

God lørdag kveld fra Ellen

6 kommentarer:

 1. He he, jeg tør ikke å eksperimentere med bloggmaler i frykt for at alt skal forsvinne...
  Jeg bruker ikke briller, men det høres ut som en bra giveaway!

  SvarSlett
 2. Oooops. Har ikke fått med meg at du har skiftet men den du har nå synes jeg er helt topp. Enkelt å lese og å navigere.
  Er så pinglete til å endre ting jeg, lik Pia over her :D
  Og jeg bruker briller, så da skal jeg følge med ja :)
  Ha en flott lørdagskveld!
  klem

  SvarSlett
 3. Ha en fortsatt deilig lørdag! Selv svetter jeg over ligningen..

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen i det å finne en riktig look i bloggen. jeg prøver og endrer for tiden også. Har veldig lyst å gå over til wordpress, men har ikke kommet lenger enn å opprette wordpress. Blir spennende å følge med brillevalget. Jeg bruker også briller så skal nok passe på og følge med...
  Ha en flot søndag..

  Fristen er 30april.... ;-) 30 mai hvis du er næringsdrivende etter det jeg har forstått...

  SvarSlett
 5. Jeg har også lyst å forandre bloggen min men det er ikke min sterkeste side.... Likte det du hadde gjort her;) og....jeg bruker briller så skal følge med her ;)

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!