søndag 10. juni 2012

"JEG HAR ALLTID DRØMMET OM EN SÅNN MAMMA!"

Rundt og rundt og rundt i lykkeland

Får så gode følelser og minner opp når jeg ser en sånn, men nå blir jeg bare svimmel av denne moroa. 
Ren glede
Her har Waldemar og jeg vært hos øyelegen og fått konstatert at synet er helt fint til tross for at det ikke virket sånn på 4 1/2 års kontroll. Vi har vært hos frisøren, og vi er godt sammensveiset etter en god spasertur og fine små samtaler. På vei til bilen stanset vi på denne lille, og ganske gamle lekeplassen slik vi avtalte da vi parkerte. Og det var da han sa at han alltid hadde DRØMMET om å være på en sånn karusell. 

Åååå som jeg elsket å være på sånne da jeg var barn. De fantes ikke på landsbygda de her, men vi hadde venner i byggefelt og der var det alltid eventyrlige ting å finne på som å snurre rundt på  en karusell. Og som barn lengtet jeg etter å være i en verden av karuseller på permanent basis.

Hvilke følelser setter denne karusellen i gang hos deg?

Svimlende fin dag til deg fra meg,

Ellen

PS: Ønsker du nye briller så sjekk ut Give Awayen min fra Lensway!2 kommentarer:

  1. Ååå, jeg har også gode minner om disse karusellene!!! Men enig, det er ikke drømmen nå:-) Husker også at jeg drømte om en laaaang vannsklie fra toppen av fjellet og ned i vannet ved hytta i Valdres, DET hadde vært moro det! :-)
    Håper dere koser dere i solen - klem.

    SvarSlett
  2. He he! Jeg elska også disse da jeg var liten, selv om man selvfølgelig alltid ble kvalm. Og alle mine barn har også synes det er kjempegøy med nettopp disse karusellene. Det finnes en i moderne utgave i sentrum her jeg bor - ellers er de sjeldne syn nå for tida. Men egentlig har jeg inntrykk av at det gjelder lekeplasser generelt... at det var flere av dem før, med lange sklier, vipper, ballsletter? Og noen hadde taubaner! Det var tider!
    Klem, KristinB

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!