mandag 11. juni 2012

SURVIVING MENU # 4 OMELETT

Ja, jeg er jo ikke akkurat matfotograf da, men....

Omelett har igrunnen aldri vært min favoritt før jeg begynte å spise det hver dag til frokost for et år siden, men nå opplever jeg det som en solid start på dagen.

1/4 løk
Ett fedd hvitløk
2 egg
en dæsj fløte
Litt skinke
Ost

Bra med grønnsaker i også. Ta hva du har. Jeg spiser denne til frokost i halv sju tida og den er nok til at jeg ikke holder på å dø av sult når kl er 11.30. Ikke alltid jeg orker alt, da tar jeg resten bare med meg.

For et års tid siden fant jeg ut at karbohydrater er noe jeg må være ganske nøye med. Om jeg holder meg til et par grove knekkebrød pr dag eller en grov hjemmebakt skive går det greit, men begynner jeg å tulle med boller og noe annet hvetemel rikt + sukker får jeg store blodsukkersvinginger. Jeg merker at når jeg holder meg til det kostholdet jeg har bestemt meg for, som er relativt lavkarbobasert, uten at jeg har planer om å gå mer ned i vekt, så er jeg i fin form, har godt med energi og jeg har et stablit humør.

Så det blir omelett for meg - antagelig for all tid.

Trenger du nye briller? Jeg har en fantstisk give away på gang: BRILLER. Sjekk den ut!

Fin dag!

Ellen


2 kommentarer:

  1. Omelett er jo kjempegodt:) Men jeg hadde en periode der det ikke var noe godt med egg, hadde vel spist meg lei:) Det er jo lettvint og man kan variere den gang etter gang også er det godt og mettende i lang tid som du også sier:)

    SvarSlett
  2. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har spist omelett til middag dette semesteret;) Men det er jo så godt!

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!