lørdag 6. oktober 2012

DUFTEN AV PARFYME

ô de Lancôme fra Lancôme 
Eau Dynamisante fra Clarins
Knowing Estee Lauder


Er du en parfymeentusiast? For meg er parfyme en liten dæsj av luksus i hverdagen, som får meg til å føle meg bittelite grann glamorøs i det jeg dusjer den på, og det liker jeg.

Dette er mine to favorittparfymer Eau Dynamisante, og Ô de Lancome. Fra lang lang tid tilbake. Og så har jeg denne festparfymefavoritten Knowing fra Estee Lauder som har blitt alt for tung etter at jeg fikk barn, og ikke lenger oppholder meg i røykfylte lokaler. Jeg bytter alltid på disse to første, fordi jeg ikke finner nye til å utklasse mine favoritter. Jeg liker lette, friske parfymer. Har du noen forslag til fornyelse?

Jeg skal nemlig snart ut og reise - til PARIS!, så Tax Free shoppingen roper litt på meg. Den røde flasken begynner å bli tom, så skal jeg nå tilbake til den grønne, eller blir det ny duft denne gangen? Estee Lauders Knowing blir det ikke, jeg har festparfyme for resten av livet i skapet!

1 kommentar:

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!