mandag 8. oktober 2012

MED HODET PÅ ET FAT

Hviler haka på en drikkefontene i en skolegård!
Foto: Linda Brun

I dag ser ut til å være dagen for mine ca five minutes of fame, for i kveld kommer familien vår på NRK puls kl 19.45. De var hos oss den 14. mai og filmet både her hjemme og i byen. Journalisten ringte meg for et par uker siden og spilte av lydsporet så jeg fikk høre hva som blir sagt. Jeg høres både hysterisk og fjollete ut i egne ører, snakker veldig fort og ler enda fortere, men hun mente det blir bra TV, så da stoler jeg på det. Min mann svarer etter flere tagninger svært rolig og fornuftig, og jeg sliter med å gi ham monopol på å være klok med barn her i familien. Jeg jo gjerne både være og fremstå som en ned på jorda bra mamma på riksdekkende fjernsyn, og i virkeligheten. Men nå er vi her, ingen vei tilbake, og forfengeligheten tar pause (det var nok litt jug).

Dette er egentlig mer enn nok publisitet for meg på en dag, en uke, en måned, ja egentlig mer enn jeg har fått hele livet. Men ikke nok med det altså. For i dag kommer mest sannsynlig min NRK Yttring kronikk. Jeg skal legge ut link når den kommer!

13 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se!!

  SvarSlett
 2. Åh.. Kult :) Det må jeg prøve og få sett :D

  SvarSlett
 3. Lykke til, Ellen! Kjenner meg igjen i at det er en blandet følelse og være hovedpersonen i en dokumentarfilm! Men tenk på at det er VI seere som skal ha glede av det - og noe av det jeg liker spesielt godt ved deg, er nettopp din smittende og levende natur. Og det bildet av deg over, er bare kjempekult! Cheers!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Irmelin! Dine oppmuntrende ord om mine skriveevner etter eksamen er noe av grunnen til at jeg turde å si ja til dette, så kreditt til deg og!

   Slett
 4. Juhu! Gleder meg til å se. Nå vet jeg hvordan hodet ditt seer ut :-)
  Gleder meg!
  Masse klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du gleder deg, håper du ikke blir skuffet da! Klemmer til deg og!

   Slett
 5. Lykke til!
  Vår familie var var med i Puls for 1-2 år siden, og det var en blandet opplevelse å se det ferdige produktet...;-)
  journalisten og kameramannen var hos oss mange timer, og det ble 5 klipte minutter, der de virkelig hadde klart å få frem sitt budskap...!
  Vi kjente oss ikke helt igjen, for å si det sånn.
  Men det var en interessant erfaring.
  Lykke til:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg en følelse av og, så må prøve å tenke at det er jo ikke akkurat oss de skal vise frem, det er et innlegg i en større sammenheng. Så takk!

   Slett
 6. HERLIG innslag med en herlig familie!!

  Temaet for programmet er alvorlig, og her blei det framstilt som om det ikke finnes medisinsk tvil om at transseksualitet er et biologisk fenomen; en slags sykdom som man kan (og bør!) medisineres og opereres bort fra. Det blei ikke stilt kritiske spørsmål som feks hvorvidt våre snevre kulturelle og sosiale grenser for kjønn og kjønnsroller muligens kan være årsaken når barn ned i 5-årsalderen sykeliggjøres fordi de ikke ønsker klær eller leker i samsvar med normen.

  Derfor synes jeg det var så befriende godt å se innslaget med dere - to så fine og oppegående foreldre med et totalt avslappa forhold til sønnens "kontroversielle" ønske om å få ha rosa sko og hello kitty t-skjorte :-D

  Nå skal jeg lese kronikken din - gleder meg til det! Stor klem fra KristinB :-)

  SvarSlett
 7. Å, det var så flott innslag! Herlig gjeng!! :)

  SvarSlett
 8. Veldig flott innlegg om en flott familie.

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!