fredag 7. mai 2010

AMIGO - gode katten vår


Waldemar har fra dag en elsket Amigo høyere enn noen andre. Fra før han kunne gå og snakke "snakket" han til Amigo med en lysere stemme enn til noen andre. Dette var mitt scrap-lift bidrag til CASAvist for april.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Denne digger jeg av samme grunn som den forrige - personlige detaljer og elementer. :) Gøy å se du leker deg med former og farrger, dette ble tøft! :) Du nevnte dette med stemmer en gang tidligere - jeg har sluttet å være med i slikt som krever avstemming, det er så utrolig demotiverende. Og det er ikke fordi det er dårlig eller noe sånt, men i dette langstrakte land er det alltid til enhver tid opp til flere som lager bedre sider enn meg, så jeg vet jeg ikke er bEST. Og når hvis ikk det er dET, så er det å se at stemmene går til sider som jeg selv finner intetsigende - men med en "kul" stil eller "kule" elementer. vel, jeg har valgt å scrappe for meg selv, ta de utfordringene jeg har lyst å gjøre, og så drite i resten. Anbefaler at du gjør din greie, lar andre styre med sin greie - for ellers må vi lage LOer med det formål å sanke stemmer, dvs "følge strømmen". Ønsker vi det? Ikke jeg i alle fall, jeg vil lage det som JEG liker og gjøre ting som inspirerer MEG - og så kan jeg jo alltids håpe at det i alle fall er NOEN som liker det jeg gjør. Jeg håper du vil fortsette med å lage det som DU liker og som inspirerer DEG - for det er til syvende og siste DET du vil ha glede av å se på når du sitter i gyngestolen og blar i albumene sammen med oldebarna.

    SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!