mandag 28. juni 2010

Noen ganger er jeg {BURSDAGSMAMMA}

Jeg er mamma. Noen ganger er jeg bursdags-mamma. som her 14.08.09 da Waldemar ble 2 år. I morgen er jeg bare meg. Bursdags-meg. Og mamma. Pappa pleier å si dette hver gang vi er i nærheten av å snakke om bursdagen min: "Jaaaa, jæ' husær'en da'n du blei født. Da var'e så fint vær, å vi dreiv å hyppa pottetene nerrafor låven te fatter! Har jeg fortalt det før?" Ja han har jo det, men jeg blir jo aldri lei av å høre stemningen han legger rundt det at jeg kom til verden, og han ble pappa for første gang. I morgen er det 43 år siden. Og låven te fatter, min farfar er den låven vi har nå. Farmor og farfar bodde her før. I morgen er det min dag. Min dag til å lage mat hele dagen. Jeg hadde bestemt at denne gangen skal jeg bare servere kake. Merkelig avgjørelse egentlig siden jeg ikke synes et er noe moro å lage kaker. Den som ses på bildet er det mamma som har laget. Men takk og pris meldte svigermor at hun ville bake en kake, og mamma. Så da slipper jeg, kjøper masse jordbær i stedet. Og selvsagt må jeg lage middag til alle når kakene er i boks, for det er jo det jeg synes er gøy. Så da blir det det, og jeg gleder meg til å sette i gang i morgen tidlig! Det er en fin tid å ha bursdag på. Peoner og roser og liljer og iris blomstrer, og revebjeller. Bordet blir langt. Maten er i hus. God ubursdag (Alice in Wonderland) til dere!

4 kommentarer:

 1. Da må jeg gratulere deg på forhånd - grattis med dagen i morra! En sprek og flott 43-åring!

  SvarSlett
 2. Ellen - hot mama! :-D Gratulere med dagen i mårra!!! Hurraaaa..

  SvarSlett
 3. Vel overstått får jeg si. Håper du vil vise oss mange koselige bilder fra dagen.

  Jeg venter i spenning.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 4. get more n0n12m3b90 louis vuitton replica handbags replica bags joy click this site e3w29n3j69 replica bags from china 7a replica bags replica bags us original site n9a54t5c41 louis vuitton replica bags neverfull

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!