torsdag 12. august 2010

Livets og Valgets kval: Punker eller biker????


Så mange tanker. Så mange drømmer. Så mange dillemmaer. Å være 8 år innebærer mange spørsmål. Om fortid. Om nåtid. Om fremtid. Anton spør: - Hva finnes det flest av i verden, gutter eller jenter. - Det fødes flest gutter, men lever flest jenter. Nye spørsmål: - Hvorfor? Krig, vågale stunts og risikofyllt atferd er mest utbredt blandt gutter, derfor dør flere unge gutter enn unge jenter f eks på motorsykkel. - Mamma, jeg skal aldri kjøpe mototsykkel. - Mm. - Men bestefar har jo mototsykkel. - Ja. - Hvor gammel var egentlig bestefar da han kjøpte motorsykkel? - 50. - Og han kjører jo veldig forsiktig. - Ja, han gjør jo det.
- Åh, han var kul, sånt hår vil jeg ha, sa Anton da han så en punker med hanekam. Men entusiasmen dalte raskt og han sa: - Men hvordan kan man ha på motorsykkelhjelm når man har sånt hår? Jaa, her står man altså, til knesss i valgets kval!

5 kommentarer:

 1. He he, de tenker og funderer på veldig mye, disse små! Det er veldig lurt å skrive ned noe av det de sier, for man glemmer så fort!

  SvarSlett
 2. Fantastisk bilde du har lagt ved denne :)

  SvarSlett
 3. He he herlige refleksjoner over livet:) Et tips som gjør at han kan være punker og samtidig kjøre mc....det finnes hjelmer med "hanekam" på hi hi.

  SvarSlett
 4. Mega flott bilde, et blink skudd !
  Det er så utrolig viktig å sette seg ned å høre godt etter hva våre små tenker.
  Det er ikke mange år til, de vil ha de fleste tankene for seg selv ;-)
  Klem

  SvarSlett
 5. Her er det tydelig at det reflekteres over mangt og mye.

  Nyt den tiden.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!