mandag 28. mars 2011

Inspirasjon fra CASAtreff

Jeg var på CASAtreff i helgen, i Melsomvik. Litt fredag og litt i går, men egentlig bare noen timer fordi jeg hadde så himla vondt i halsen og feber. Så nå har jeg vært hos doktrær'n og kan brife med KLASSISK streptokokkinfeksjon. Jaja, greit å være hos doktoren for noe det fins piller mot, en uke med penicillin så er alt bra igjen! Denne layouten er inspirert av Ruffas kurs med stæsj fra goodibagen. Et kurs jeg ikke var på, men jeg satt rett ovenfor Gosti/Sigrid, som hadde vært der...Veldig morsom å lage, og min lille niese Regine er til å spise opp på disse bildene synes jeg!

5 kommentarer:

 1. Kjempe fin Lo :D Håper du kosa deg selv om ikke formen var på topp :D Og go bedring <3

  SvarSlett
 2. Så bra du har fått deg litt medisin - hørtes jo slettes ikke godt ut *klem*
  Herlig LO og tydelig Ruffa-inspirert ja!

  SvarSlett
 3. Kjempe-kul! Likte fargene og rundingene! God bedring til deg!

  SvarSlett
 4. Stakkars deg da som er syyyyk! Ikke noe godt det nei!
  Men det er ingenting som hemmer kreativiteten ser jeg...he he...
  Kjempetöff layout med koselige bilder. Som de sier i Sverige " En tuff breud(=jente) i Lyxförpackning!" Liker godt de ringene som ser ut som de er etter en kaffekopp.

  SvarSlett
 5. Først..GOD BEDRING!!:) Sender over en kjempeklem og varme tanker, det pleier å hjelpe liiitt, i hvertfall på humøret!:))
  ..så til bidraget ditt...Ooooi da vennen, denne LO'en kledde deg utrolig godt, men var litt uvant fra det jeg er vant til å se hos deg!:) Rååflott dekker mange andre ord, og da står jeg for det!!:))
  Håper vi kan treffes snart, alle sammen, og go'jentene har både tid og overskudd til å orke oss i butikken!:)
  Er du der på dagtid noen dager?:)
  God klem, ellen

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!