onsdag 16. mars 2011

{SELVHJELP} VOLUM 28 BADEHETTE OG GAMLE KUNSTER PÅ NY


Anton kaller denne for badehetta. Fordi jeg har strikket den til å bade med. Tror nok ikke han har sett en ekte badehette, men blomster har den. Takket være CASAkreativ har jeg tatt opp strikke-og heklekunsten igjen. Selvhjelp i hver maske! Fordi det er deilig å kjenne at jeg kan noe jeg hadde glemt. Og fordi at det er bra for meg å komme på det om dagen. For er det noe jeg har blitt alt for god på, så er det å se hva jeg ikke får til, ikke rekker, ikke tror jeg klarer. Så de enkle, banale tingene er viktige å huske på. Vi mennesker kan mange ting!
Og ps: Det rosa garnet er fra en genser jeg var så glad i da jeg var liten.
Og ps 2: Sannelig var det ikke noen som likte denne.

3 kommentarer:

 1. He he, det var vel ikke akkurat ei badehette... Men ei flott lue - du har vært flink!

  SvarSlett
 2. Badehette og badehette fru blom....
  Jeg synes den ser veldig söt ut der den sitter!
  Det morsomme er at jeg holder akkurat på å scrappe en side av min yngste med en lignende söt lue. Jeg har ikke värt på TCR på kjempelenge, men nå er det YSS som er sponsor og jeg er på deres DT. Så jeg tenkte väre med. Men selvfölgelig er jeg sent ute. Ladder nok opp en dag for sent siden jeg må vente på foto dagslys...sören også....

  SvarSlett
 3. Fin " badehette " :D <33

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!