søndag 15. januar 2012

HAAA, DET SKU' TATT SEG UT!

Når min elskede skal pynte seg barberer han av seg alt håret, trimmer trailer/Juno el Grande barten sin, klapper på litt etterbarberingsvann, stryker ei svart skjorte, tar på seg den og kaffekoppmansjettknappene sine. Og vips så ser han bra ut!

Thomas med sin nyervervede persianerhatt.
Som han hadde ønsket seg i mange år.
Endelig lå den under treet. God  gammel årgang.

Om jeg hadde foretatt samme prosedyre ville jeg ikke nødvendigvis sett bedre ut enn utgangspunktet. Not at all! En kvinne som gjorde det samme i en frisørsalong i Hollywood ble både sperret inne, og fratatt omsorgen for sine barn. Jeg tenker på Britney S.

Om det er aldri så fristende å innføre en enkel start - på - dagen - prosedyre, lar jeg den muligheten ligge.

Av alt som virker aldrende - eller på annet vis trekker utseendemessig ned - som for eksempel tid, har jeg ved hjelp av personlig forskning på meg selv og andre innsett at det å være sur er ekstremt aldrende. Jeg tror at det å la seg selv vandre rundt med et surt fjes er mer aldrende enn røyking. Og jeg tenker videre at det ville være en helsefremmende, livsforlengende og pensjonsfondkrevende idé og sette opp skilt rundt omkring som sier:

TAKK FOR AT DU PARKERER DITT SURE FJES OG DERMED FORLENGER BÅDE DITT EGET OG ANDRES LIV!

Ha en supergod dag med påklistret smil!

Ellen

10 kommentarer:

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!