mandag 12. november 2012

JEG HAR BESTEMT MEG FOR Å FLYTTE

Min første Word Press mal - som dessverre ikke lot seg bruke for meg

Jeg har bestemt meg for å flytte bloggen. Til Word Press. Det er lenge siden jeg lagde meg en blogg der. Som jeg slettet. Jeg syntes det var mye tungvint med Word Press. Nå har jeg laget meg en ny blogg. Den heter også ellens oase. Har prøvd med ellens magasin. Men ellens oase har væt med meg så lenge nå at det må bli sånn.

Synes fremdeles noen ting er bedre i blogger enn i Word Press. At man kan forandre bredde, størrelse på fonter og farger uten å kunne HTML (hva nå det er!).

Valgte meg denne malen over her og var kjempefornøyd til jeg forsto at jeg ikke fikk til å gjøre den bredere, at bredden er fast. så sidekolonnen ikke dekket hele teksten som da kom på utsida, Teksten ble ikke så fin, og jeg fant ikke ut av hvordan forandre på det uten å kunne mer avansert koding.

Så nå har jeg funnet meg en annen mal som passer til det jeg ønsker å ha i bloggen. Den blir ikke så veldig annerledes enn i dag, men jeg tror jeg skal bli fornøyd. Litt underlig da, å flytte ut herfra. Litt vemodig.

Nå har jeg gjort det meste av det jeg har tenkt å gjøre så langt med hva jeg har funnet ut selv. Nå er det tid for å vandre rundt i andre Word Press blogger for å finne ut tips og ideer.

Har du lyst til å kikke inn i min nye blogg så kan du det her:

ELLENS OASE WORD PRESS. COM

Tar gjerne i mot ditt syn på layout, farger og widgets som jeg har lært at det heter i Word Press.
Jeg kommer ikke til å flytte enda. Skal pusle mer med den nye og ikke forhaste meg.

Og så har jeg lyst til å feire det med en fin give away. Jeg har noe i tankene. Så får vi se om det blir til helgen jeg tar flyttesjauen. Eller neste. Lite bæring med denne flyttinga da!

Har du skiftet bloggplattform før?

7 kommentarer:

 1. Velkommen til WordPress! Jo, jeg har skiftet bloggplattform flere ganger, er litt webgeek på si... Har brukt både Blogger, blogg, WordPress.com og WordPress på eget domene (siste er virkelig frihet!)

  Det beste når du ikke er stø på html/koding er å bruke de gratis malene i WordPress. Mange av dem er kjempefine (min er en slik) og så kan du tilpasse den litt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for innspill! Jeg lurer på hva friheten med eget domene egetlig innebærer!

   Slett
 2. Jeg har to blogger på Wordpress. Den ene ligger litt i dvale, men jeg vil ikke slette den, har hatt den i 5 og 1/2 år - og det er innlegg der som betyr mye for meg. ( syvforlykke.wordpress.com ) Den mest aktive bloggen min er her på Blogger, og det er fordi de er mye bedre på bilder (synes jeg)- og jeg holder jo mest på med den slags :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja bildene dine ser skikkelig fine ut på bloggen din!

   Slett
 3. Jippi!
  Wordpress er bra, jeg er fornøyd, til tross for at jeg ikke har skjønt noe som helst av hvordan jeg setter opp en blogg med widget og denslags. Jammen meg godt at jeg har en it-gubbe å søke råd hos. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har smiske-hvisket "hjelp", men det er kanskje ikke så rart når noe av det første man gjør på nett er å lage seg blogg. Litt over hodet, ja..

  Men er superfornøyd og det håper jeg du også blir!

  Nå skal jeg ile inn til deg.

  SvarSlett
 4. Tør ikke å bytte, livredd for å klusse det til. Hva er bedre med wordpress, egentlig? Hvilken "frihet" får man? Jeg skjønner ikke helt...

  SvarSlett
 5. eJeg veit a flaten altså Pia. Men. Jeg lagde meg nå en blogg der, så nå har jeg to. Med likt innhold. Var superenkelt å overføre alt sammen selv her jeg bor med minimal dekning.

  Men altså hvorfor. Jeg hadde lyst til å sjekke det ut, og nå kjenner jeg meg hjemme der. Men hallo! Ingen grunn til å flytte bare for å flytte. Du har jo plenty du kan sjekke ut i blogger Pia.

  Slapp av du ødelegger ikke noe av innlegg og kommentarer om du mekker litt på bloggen. Den funker uansett hva du gjør, det er innholdet som teller.

  Ja ja, kanskje det er keiserens nye klær. Så er det bare å flytte tilbake. Bloggen ligger her uansett!

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!