søndag 27. november 2011

KONTAKTLINSEPINGLA - DET ER MEG DET!

Mine briller Anno 1988.
Kjøpt i London da jeg var Au Pair.
Mine briller Anno 1992.
Kjøpt i Tormsø i mitt tredje studentårMine briller Anno 2002. Kjøpt i Oslo
 da Anton var to måneder gammel
og pasient på Rikshospitalet.
Har nå glass nummer tre i disse .
Linsepysa Anno 2011
Hvor mine SVÆRE lilla briller med LILLA glass fra 1983 befinner seg aner jeg dessverre ikke, men jeg kan love at jeg var fornøyd med dem!

Her er resten av brilleparken min. Etter fylte 40 har det definitivt skjedd noe med synet mitt, og de lærde sier heldigvis at det er normalt. Nytt av året , det vil si denne uken er at jeg har fått PROGRESSIVE briller. Oj, oj, oj. Det er en milepæl altså. Mentalt. Men fantastisk når jeg nå endelig har fått dem. Jeg ser nå såpass dårlig at det er veldig slitsomt å gå uten briller. Myser og får hodepine. Så jeg tenkte det var på tide å prøve linser da. Jeeezzezzz. Jeg var så pysete! Optikeren måtte ta de både på og av meg. Måtte komme tilbake for å klare selv. Som et barn som ikke er moden for tannlegen. Nå har jeg fått det til. Og prøvd selv hjemme en dag. Er fremdeles så pysete. Synes det er skummelt, selv om jeg forstår at det er trygt.

Hva med deg, er du linsetøff, eller har du supersyn?

Nådd 40 - års synet?

Supergod søndag til deg!

Ellen

4 kommentarer:

 1. For en som har brukt linser siden 16-årsalderen, er linsepysethet litt vanskelig å forstå. Har imidlertid klart å lokke sammboeren til å prøve linser nå, og ser at han sliter litt med dem, noe jeg aldri har gjort. Så opplevelsen er åpenbart forskjellig. Men du var veldig pen med linser :) Øynene dine kom så mye bedre fram.

  Ang kjoler, så anbefaler jeg å sjekke ut nettbutikken til dorothyperkins.co.uk. Det er der kjolene mine kommer fra, og nå sender de faktisk til Norge. Tollregning på toppen hvis du handler for over NOK 200, men kjolene er rimelige i seg selv, så noen ganger synes jeg det er verdt det. Hvis ikke bestevennen er på vei hit eller jeg dit :)

  SvarSlett
 2. Jeg hadde aldri turt linser. Men ser godt, så jeg klarer meg fint uten...

  SvarSlett
 3. hihi... 40-års synet har jeg nådd for lenge siden :D
  Fikk også slike "agressive" glass for noen år siden men likte ikke selve brillen, så de ligger og støver ned et eller annet sted. Men jeg bruker mine databriller da.
  På tide å få tatt en ny synsundersøkelse og kanskje nye glass (og da får jeg vel innse at jeg må bruke de agressive)

  SvarSlett
 4. Synes du er flink jeg <3

  SvarSlett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!