torsdag 31. mai 2012

NÅ ER DET LIKE FØR BRILLE - GIVE - AWAY!

Det ble Calvin Klein brille likevel!


LensWay har gitt meg muligheten til å gi bort fem fantastiske gaver. Briller. Tilpasset deg og med innfatningetr fra kjente designere som D&G, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Givenchy, Nike, Diesel, DKNY og andre. Jeg har brukt litt tid på å finne ut hvilken brille jeg skulle ha, og få tatt en ny synstest. Først av alt skulle jeg ha unna en eksamen, som jeg har fått vite at gikk strålende bra, hurra!.

Synstest er tatt, og det var jo litt villt, men sannheten er altså at synet mitt har blitt 0.5 dårligere på fem måneder. Jeg som trodde jeg hadde NYE brilleglass hadde ikke akkurat det. Derfor er det jo en sann gave for meg at jeg får nye fra LensWay!

Denne infatningen var i grunnen utelukket siden jeg trenger progressive briller, og den var for liten til det. Så kom jeg på det geniale at jeg kunne bestille meg en lese/databrille i stedet. Da kan jeg nemlig bruke de "utenpå" kontaktlinsene. Linsene virker bare på avstand, og dermed bruker jeg de lite siden jeg leser hver dag. Gleder meg skikkelig til å kunne bruke linser mer, og bruke denne brillen til lesing og data.

I går fikk jeg endelig bestillt brille, og estimert levering er mandag 4. Jeg er veldig spent på om de er fine til meg, jeg har jo tross alt ikke prøvd dem, men jeg har målt og sammenliknet med de jeg har. Så er det bare å krysse fingrene!

Ønsker du deg nye briller eller kjenner noen som gjør, er det bare å følge med. Jeg satser på å legge ut trekningskonkurransen så fort brillene er i hus!

Trenger du nye briller?

Mer om brillevalget mitt finner du her:

Å VELGE SEG EN NY BRILLE - HJÆLP!

Bra dag til deg fra meg!

Ellen


3 kommentarer:

 1. Jeg har en eggeskallfarget bukse som er livredder støtt og stadig. Har hatt den siden lenge før vi fikk barn, og på en eller annen merkelig måte passer den fortsatt (selv om alle andre bukser fra den tiden har blitt for trange)
  Veldig kjekt med slike favoritter!
  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 2. Ups, kommentaren havnet under feil innlegg... jaja.

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, det går bra! Finfin helg til deg og!

   Slett

Setter pris på alle typer meninger, og ber om at du kommenterer med navn og med respekt for andres meninger og bakgrunn. Takk for at du er innom, og takk for at du bidrar!